Туристический клуб МКС
Меню сайта
Разделы новостей
Общие новости [272]
Экстра [38]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 100
Главная » 2010 » Июнь » 9 » Враження від «Малої Хортиці» 2010
Враження від «Малої Хортиці» 2010
20:39
МАЛАЯ  ХОРТИЦА  2010

 

Враження від «Малої Хортиці» 2010

Природа Хортиці як завжди чарує. Цей острів ніби оаза між індустріальним смітником сходу. Погода теж була гарною, хоча для виступів жаркувато, проте сухо і комфортно.

Вже стало традицією, що приїзд на Малу Хортицю не проходить для нашої команди просто так: то нас знімають, то не допускають, на цей раз (ми навіть такого спрогнозувати не могли!!!) нас допустили, не зняли, але пробігти дали лише одну дистанцію з двох. Нашому обуренню не було межі. Приїхати з Києва, витратити три дні і в результаті – одна дистанція. Найцікавіше, що бажаючи змогли поза заліком виступити на іншій дистанції, але МКС 3ХL  «не встиг»!?!? Чому? Може пізно закінчили всі інші? – Ні, о 12.30 всі дистанції було розібрано і судді (хто з місцевих) протікали додому. Підраховуючи ми зробили висновок, що при бажанні судді встигли б пропустити всіх на двох дистанціях, але яке бажання у людей може бути на пляжі, як що вони приїхали туди відпочити. Доречи, приїхало!!! – 60 чоловік, правда на дистанціях були все ті ж самі обличчя і Душман закидав мені, що буцім то ми «такі поганці» суддю не привезли L Пам’ятається останні рази коли привозили наш суддя «сидів в куточку, бо своїм роботи не було». Але це деталі. Вже багато років ми приїжджаючи на Хортицю обурено вигукуємо: «Дістали, більше не ногою!» і приїжджаємо знов. Чому? - Бо найпростіше кинути, грюкнути дверима, піти…. І що? Вся ідея в тому, що СВІТУ (в глобальному сенсі) пофіг, що ти на нього образився, бо він необмежний, а тобі погано, бо образа вигризає твої кішки і дірявить язвами шлунок. Тому ми приїдемо, і будемо боротись і будемо прагнути перемоги, а хто лякається хай сидить вдома, там спокійніше. Отакої.

Час якого було забагато ми все ж не змарнували: провели комплексне тренування, полазили, загоріли, купались, відвідали музей, там саме була тризна по загиблим козакам.

Хочеться ще на останок відмітити зріст команди Сергія Палієнко. Його «крокодільї діти» молодці, показали гарний результат на дистанції третього класу – вибороли майже всі перші місця. Як що так далі піде то в нас зміниться основний склад.


  
Категория: Общие новости | Просмотров: 616 | Добавил: Администратор | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024