Туристический клуб МКС
Меню сайта
Разделы новостей
Общие новости [272]
Экстра [38]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 100
Главная » 2012 » Май » 16 » ВРАЖЕННЯ
ВРАЖЕННЯ
23:05
Враження про Чемпіонат України з ТГТ (Дениші) 2012 


Чемпіонат України з ТГТ (Дениші) 2012

 

Вражень достатньо, навіть складно вирішити з чого почати. Говорячи про особисте – було приємно повернутися в спорт, хоча звісно форму сильно втрачено, проте з’явилась можливість виступати заради задоволення, а не результату. Що було дивно, що нічого по суті не змінилось. Ніби сіла в машину часу і вернулась на рік назад. Тіж мульки, тіж спори, тіж судді, тіж «задвиги» і підловлювання…

Що радувало, так це погода. Всі дні було жарко і сонячно, ніби літо. Дениші місце чудове, тож реклами не потребує, а в гарну погоду там маленький скелелазний «едем».

Щодо самого чемпіонату – все як завжди сумно: кворума немає, команд все менше і менше, були Робінзон та представники Глобусу,мабуть  цьому причина територіальна близькість Денишів до Києва, а не залучення їх в спорт. Як що так і далі продовжуватиметься, то команди вимруть як динозаври. Вже два роки назад пам’ятаю курйоз, коли в Кременчуці на відкритті стоїть тридцять суддів і один Коля, як представник учасників.

Ці змагання – ще один курйоз – ми знов виграли, точніше всі інші їх програли. Основних конкурентів – Львів зняли на скелях, а Дніпро на зв’язках, тому як часто буває – виграли не найсильніші, а кращі з гірших. Це теж сумно. Рік не тільки я була в декреті, але ж і команда практично нічого не робила і ми виграємо. Це справді сумно, бо хто ж знов таки буде тренуватись, коли так практично без зусиль можна перемогти – стимул втрачається. Звісно хлопці напружились, але ж три дні. Ми навіть дві останні дистанції в один день бігли, що мало б нас відкинути на пару позицій, і дніпровські судді нас на скелях підловлювали і засуджували, здавалось точно перемоги не буде і тут знов – перші - парадокс.

Загалом результати такі:

Спаси – І

Скали – ІІ

Зв’язки – І (Коля + Олена - ІІ), (Сергій+Андрій – І)

Лічка – ІІІ (Тут ніхто не відзначився в призи).

Загальнокомандне – І

Особисто я на лічці трохи не загнулась, на наступний день на спасах було набагато легше, навіть підняти Колю поліспастом виявилось простіше, ніж жумарити на ногах, отак буває без тренувань  Звязки та скали пройшли досить напружено і цікаво. Сергій з Андрієм були зовсім молодці, а ми з Колею трохи налажали в кінці, треба було йти на бонуси, а ми полізли Гошку, на тому і програли Харкову, тож буде хоч якийсь стимул готуватись до наступних змагань.

Загалом мені сподобалось. Було приємно вирватись з дому, побігати, а ще через дитину в мене не було можливості ходити на наради, вступати в переговори з суддями та слухати сварки, тому я отримала багато позитивних емоцій, так би завжди, прийшов, пробіг і сховався від бюрократії, сварок та засуджувань 

Всім хто прийняв участь і допомогав ввелика подяка, а Вові поздоровлення з дебютом і побажання не зазнаватись і працювати над особистою технікою.

 
Категория: Общие новости | Просмотров: 656 | Добавил: Администратор | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Вова  
0
Поздравления команде!!! Вы - монстры:)
А насчет не зазнаваться - так это не вопрос))) Куда уж тут зазнаваться, когда техника хромает на две ноги, и руки не совсем оттуда растут:)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024