Туристический клуб МКС
Меню сайта
Разделы новостей
Общие новости [272]
Экстра [38]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 100
Главная » 2013 » Март » 17 » Первый "Золотий Горобець"
Первый "Золотий Горобець"
21:48
Первый "Золотий Горобець"

 

Враження

Відкриття сезону 2013

Золотий горобець

Написати враження будучи учасником задача набагато простіша, ніж маючи відношення до постановки. Що можу сказати – мені сподобалось ставити пішохідні змагання – роботи мінімум, і чим менше зробив, тим вище клас дистанції. Просто супер! От на носу гірські змагання – то буде пахота, а тут майже курорт. Правда курорт вийшов зимовий J. Такого дубаря давно на відкритті сезону не було. Можу зізнатись, що вперше раділа з того, що не біжу, а суджу, особливо на етапі жерді. В принципі, на етапі «Крутопохила в гору та дюльфер», який я судила, бідним учасникам було не переливки: замерзлі пальці не слухались, доводилось важко підніматись, сидіти на дереві. Спостерігаючи ці страждання не піднімалася рука ставити штрафи, хоча можу сказати, що особливо за що їх ставити не було. Як «проповідник» безштрафної системи я відмічала лише загублене спорядження та учасників що не дійшли фінішу.

Хочеться відмітити гарний рівень команд. Самою веселою виявилась команда з п’яти дівчат «Цвєточек». Я давно так не сміялась, особливо коли вони тричі перезаряджали поліспаст, а потім п’ять хвилин вирішували кому лізти – умора. Зате скільки запалу та енергії J. Багатьом як раз і не вистачає такої легкості ставлення, а то біжать наче останню корову програють J

Дуже зручно коли змагання біля дому. Треба буде і Кубок МКС перенести в Васильків. Стенд в лісі у нас тут є, правда належить бужуям з Болівару, та хто ж їх буде питати. Зараз за визначеннями «матьорих горників» гірські змагання там де стенд, тому можемо проголосити Васильків гірським містом і головне додому недалеко J.

Загалом враження позитивне і від учасників і від змагань. Зі мною ніхто не лаявся, всі були милі і навіть двоє учасників з команд дякую сказали, що рідкість, нажаль. При чому не дякувати загальна хвороба, з соромом згадую себе, теж рідко дякую людям на змаганнях. Але це деталі, загальний фон надихає і конкуренція сильна підросла, що теж досягнення.

 

 
Категория: Общие новости | Просмотров: 976 | Добавил: Администратор | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024