Туристический клуб МКС
Меню сайта
Разделы новостей
Общие новости [272]
Экстра [38]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 100
Главная » 2011 » Октябрь » 9 » ДеНеШи есть ДеНеШи.
ДеНеШи есть ДеНеШи.
13:51
ДеНеШи есть ДеНеШи.

Враження від Чемпіонату Києва з ТГТ (осінь, 2011 рік)

 

Довгоочікуваний чемпіонат Києва накінець відбувся. Була досить велика кількість команд – 8, щоправда одна з них поза конкурсом, незнайшлося гідної дівчини, що б дати хлопцям шанс позмагатися на рівних. Погода цієї осіні продовжувала радувати. Два дні було тепло і сонячно, що додало приємності змаганням і комфорту учасникам. Правда зворотнім боком медалі була перенаселеність Денешів скелелазами, що весь час намагались зайняти маршрути на яких стояли дистанції. Треба сказати, що ми досить скромно розмістились зайнявши три маршрути спасами та два скалами, що вберігло від гніву місцевої публіки.

Загалом вдалося провести три дистанції: скелі, спаси та лічку.

На дистанції скельна заправляв Діма Старіков його «екстримальна» фантазія породила достанцію яку дійти до фініша не змогла жодна з команд. Наш «сильний склад» дійшов максимум – троє пройшли останній етап пеерправу, лишивши Катю на стартовому березі і розкидавши рюкзакі з контрольним вантажем по дистанції. Вантаж теж був екстримальний – за умовами 6кг, а на практиці, на думку учасників, деякі «мішочки» доходили до 10кг. Але виглядала дистанція досить креативно і лазання, і драбинки, і стельові драбинки, і спортпідйом (правда в гірському туризмі такого етапу немає) і навіть переправа. Судячи з відгуків всім вистачило.

На спасах до фінішу дійшло пять команд. Спостерігалась досить сильна конкурентна боротьба. Багато в чому результат залежав від тактики команд. Сильні – засилали нйкращіх учасників вперед і вони силами звязки виконували завдання – підйом постраждалого по крутопохилій переправі. Слабкіші команди скоплювались на цьому етапі, через що втрачали багато часу. В принципі, дистанція вдалася, хоча був ряд ньюансів у постановці, все ж далося в знаки те, що дистанцію проектували «заочно» і не тестували попередньо. Як би це зробили то крутопохилу мабуть би перемістили в інше місце.

Через нестачу часу на постановку і виступи – лічку довелося скоротити та розділити на чоловічу та жінучу дистанції. В результаті ми вклалися і провели нагородження. Дистанція вийшла коротка і силова. Була гідна боротьба між суперниками.

Виграла команда МКС (це її перша перемога на Чемпіонаті Київа), виборовши перші місця на всіх дистанціях. Коля виграв особисту дистанцію, Сергій посів в ній 3 місце. Загалом враження досить позитивні як від самих дистанцій так і від учасників. Відсутність протестів та незрозумілостей ще раз довели переваги безштрафної системи.

 
Категория: Общие новости | Просмотров: 864 | Добавил: Администратор | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 votetogepr  
0
сем юлбителям skyrim и приколов рекомендую [url=http://fus-ro-dah.ru/]tes 5 skyrim скачать торрент
[/url]

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024